"Ahja, minu kõikide rännakute alguspunkt" - Friedebert Tuglas
Kantselei: 799 3961, info@ahjakool.ee

Toitlustamine

MENÜÜ 29. aprill - 03. mai 2024

Esmaspäev

H: Mannapuder, keedis, sepik, kakaojook
L: Keedetud tatar, hakklihakaste porgandiga, kodujuustusalat, leib/sepik, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Kartulipuder, hapukoorekaste maitserohelisega, joogikissell

Teisipäev

H: Kaerahelbepuder, marjad, sepik, teejook
L: Värskekapsasupp kanalihaga, kakaokreem keedisega, leib/sepik, porgand
O: Makaronid seahakklihaga, maitsevesi

Kolmapäev

H:

L:
O:

Neljapäev

H: Nisuhelbepuder, keedis, sepik, piim
L: Seljanka, kohupiimavaht küpsise ja marmelaadiga, leib/sepik, nuikapsas
O: Ahjukartul, hapukoorekaste maitserohelisega, leib, maitsevesi

Reede

H: Rukkihelbepuder, sepik/või/keeduvorst, kakaojook

L: Mulgipuder suitsulihaga, külmkoorekaste, leib/sepik, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Riisi-makrasalat, sepik, mahlajook

Täpsem teave allergiat või talumatust põhjustavate koostisosade kohta saab peakokalt telefonil 799 3965