"Ahja, minu kõikide rännakute alguspunkt" - Friedebert Tuglas
Kantselei: 799 3961, info@ahjakool.ee

Toitlustamine

MENÜÜ 17 .jaanuar- 21. jaanuar

Hommikuputru toetab Heleni helbed ja Veski Mati

Esmaspäev

H: Rukkihelbepuder kirsimoosiga, sepik, teejook
L: Frikadellisupp, marjajogurt röstitud kaerahelbed, leib
O: Ühepajatoit, piim

Teisipäev

H: Odrahelbepuder, õunatükid kaneeliga, sepik, kakaojook
L: Keedetud tatar, strooganov, hautatud aedviljad, leib, piim (PRIA)
O: Manna-piimasupp, võileib kurgiga

Kolmapäev

H: Munapuder keeduvorstiga, sepik, teejook
L: Värskekapsaborš kanalihga, hapukoor, mannavaht piimaga, leib
O: Kruubipuder, hapukoorekaste maitserohelisega, maitsevesi

Neljapäev

H: 8-viljahelbepuder marjadega, sepik, kakaojook
L : Keedetud riis, kanakarrikaste, hiinakapsa-maisisalat, leib, piim (PRIA)
O:Kõrvitsapüreesupp, võileib kurgiga

Reede

H: Tatrahelbepuder, võisilm, sepik, teejook
L: Keedukartul, praekala, kaste, punapeedi-juustusalat, leib, piim (PRIA)
O: Õunaplaadikook, mahlajook