"Ahja, minu kõikide rännakute alguspunkt" - Friedebert Tuglas
Kantselei: 799 3961, info@ahjakool.ee

Toitlustamine

MENÜÜ 15. aprill - 19. aprill 2024

Esmaspäev

H: 4-viljapuder, võisilm, sepik, teejook
L: Frikadellisupp, jogurt röstitud kaerahelbed, leib/sepik, õun (PRIA), apelsin
O: Värskekapsahautis porgandi ja hakklihaga

Teisipäev

H: Tatrahelbepuder, keedis, sepik, kakaojook
L: Keedukartul, guljašš, kurgisalat, piim (PRIA), leib/sepik, porgand
O: Makaronid hakklihaga, mahlajook

Kolmapäev

H: Munapuder vorstiga, leib, teejook

L: Klimbisupp kanalihaga, kohupiimakreem keedisega, leib/sai, õun (PRIA), pirn
O: Puuviljasalat, võileib singiga (kanaliha)

Neljapäev

H: Odrahelbepuder, marjad, sepik, kakaojook
L: Keedetud riis, kanalihakaste, kapsa-kurgi-tillisalat, piim (PRIA), leib/sepik, nuikapsas
O: Manna-piimasupp, võileib keeduvorstiga

Reede

H: Hirsihelbepuder, keedis, sepik, ploomimahl

L: Ahjukartul, hakklihapallid koorekastmes, värskekapsasalat tilliga, leib/sepik, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Odrakarask, joogijogurt marjade või puuviljadega

Täpsem teave allergiat või talumatust põhjustavate koostisosade kohta saab peakokalt telefonil 799 3965