"Ahja, minu kõikide rännakute alguspunkt" - Friedebert Tuglas
Kantselei: 799 3961, info@ahjakool.ee

Toitlustamine

MENÜÜ 27. märts - 31. märts 2023

Esmaspäev

H: Rukkihelbepuder, võileib lihapasteediga, teejook
L: Frikadellisupp, kissell puuviljadega, vahukoor, rukkileib, õun (PRIA)
O: Värskekapsahautis porgandi ja hakklihaga, rukkileib, maitsevesi

Teisipäev

H: Tatrahelbepuder, võisilm, sepik, teejook
L: Keedetud riis, kanalihakaste porgandi ja ubadega, vitamiinisalat, rukkileib, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Kartulikroketid, hapukoor, mahlajook

Kolmapäev

H: Neljaviljapuder, võisegu keedetud munaga, sepik, teejook

L: Peedisupp kanalihaga, leivavaht piimaga/hapukoorega, rukkileib, õun (PRIA)
O: Makaronivorm, piim

Neljapäev

H: Odrahelbepuder, toormoos, sepik, kakaojook
L: Kartulipuder, hakklihakaste, konservkurk, rukkileib, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Riisi-suitsukalasalat, sepik, mahlakissell

Reede

H: Kaerahelbepuder, võileib sprotiga, teejook
L: Keedukartul, kalakaste, porgandi-ananassisalat, rukkileib, piim, (PRIA), porgand (PRIA)
O: Kamajook, juustusai