"Ahja, minu kõikide rännakute alguspunkt" - Friedebert Tuglas
Kantselei: 799 3961, info@ahjakool.ee

Toitlustamine

MENÜÜ 02. - 06. oktoober 2023

Esmaspäev

H: Rukkihelbepuder, maasikamoos, sepik, teejook
L: Frikadellisupp, kakaokreem toormoosiga, leib, õun (PRIA)
O: Ühepajatoit, leib, piim

Teisipäev

H: Odrahelbepuder, võileib juustuga, kakaojook
L: Keedetud tatar, strooganov, hautatud aedviljad leib, piim (PRIA) porgand (PRIA)
O: Manna-piimasupp, võileib tomatiga

Kolmapäev

H: Omlett keeduvorstiga, leib, teejook

L: Hapukapsaborš kanalihaga, mannavaht piimaga, leib, õun (PRIA)
O: Kruubipuder, jogurtikaste maitserohelisega, maitsevesi

Neljapäev

H: 4-viljahelbepuder, keedis, sepik, kakaojook
L: Keedetud riis, kanalihakaste, maisi-hiinakapsasalat, leib, piim (PRIA), porgand (PRIA)
O: Kõrvitsa-püreesupp, seemned, leib

Reede

H: Kaerahelbepuder, võisilm, sepik, teejook,

L: Keedukartul, värskekapsahautis hakklihaga, leib, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Kamajook, võisai juustuga