"Ahja, minu kõikide rännakute alguspunkt" - Friedebert Tuglas
Kantselei: 799 3961, info@ahjakool.ee

Toitlustamine

MENÜÜ 19. veebruar - 23. veebruar 2024

Esmaspäev

H: Hirsihelbepuder, ahjuõunatükid kaneeliga, sepik, piim
L: Koorene lõhepasta, tomatilõigud, leib/sepik, smuuti(banaan, vaarikas, õunamahl), õun (PRIA)
O: Kartulipüree, hapukoorekaste maitserohelisega

Teisipäev

H: Rukkihelbepuder, keedis, sepik, teejook
L: Värskekapsaborš kanalihaga, halvavaht marjadega, leib/sepik, pirn (PRIA)
O: Makaronid hakklihaga, mahlajook

Kolmapäev

H: Omlett keeduvorstiga, leib, kakaojook

L: Keedetud riis, kanalihakaste, kapsa-paprika-porgandisalat, leib/sepik, piim (PRIA), õun (PRIA)
O: Manna-piimasupp, sepik/või/keedusink

Neljapäev

H: Tatrahelbepuder, võisilm, sepik, teejook
L: Kartuli-tangupuder suitsulihaga, hapukoorekaste maitserohelisega, konservkurk, rullbiskviit, kakaojook, leib/sepik, õun (PRIA)
O: Kartulisalat munaga, leib, piim

Reede

H: Kaerahelbepuder, keedis, sepik, kakaojook

L: Aedviljasupp seahakklihaga, kissell vahukoorega, leib/sepik, pirn (PRIA)
O: